حضور شرکت‌های مستقر مرکز رشد دانشگاه در بیست‌وسومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان

حضور شرکت‌های مستقر مرکز رشد دانشگاه در بیست‌وسومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان


حضور شرکت‌های مستقر مرکز رشد دانشگاه در بیست‌وسومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان

 

 

شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور در بیست‌وسومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان خوزستان به ارائه‌ی محصولات تولیدی خود پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان خوزستان بعدازظهر روز گذشته (دوشنبه 26 آذرماه) در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان گشایش یافت.

در این دوره از نمایشگاه شرکت‌های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز از جمله شرکت «صنایع الکترونیک سهند جنوب» فعال در زمینه‌ی برق الکترونیک، شرکت «نوآوران ایده‌پرداز صنعت پایا» فعال در زمینه‌ی «رباتیک»، شرکت «ایده گستران آوا تاریانا» فعال در حوزه‌ی چاپ و گرافیک و  شرکت «صنایع کشت و دام اکسین» فعال در حوزه‌ی دامپزشکی به ارائه‌ی دستاوردهای خود می‌پردازند.

گفتنی است نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خوزستان در سال 1401 عصر روز گذشته دوشنبه 26 دی‌ماه با حضور دکتر موالی‌زاده معاون توسعه‌ی مدیریت و منابع  استانداری خوزستان، دکتر علی‌محمد آخوندعلی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و جمعی از مسئولان استان گشایش یافت.

این نمایشگاه با حضور شش دانشگاه، پنج مرکز پژوهشی، ۲۱ دستگاه اجرایی و ۳۵ شرکت دانش بنیان مستقر در استان خوزستان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی خوزستان در اهواز بر پا شده است و تا روز چهارشنبه (۲۸ دی‌ماه) از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۶ تا ۲۰ پذیرای علاقه‌مندان است.

دانشگاه شهید چمران اهواز با برپایی غرفه‌ای در این نمایشگاه به ارائه‌ی دستاوردهای علمی و پژوهشی می‌پردازد. همچنین چند شرکت مستقر در مرکز رشد این دانشگاه نیز با حضور در این دوره از نمایشگاه، دستاوردهای خود را به عمومی بازدیدکنندگان معرفی می‌کنند.

در نخستین روز از برپایی این نمایشگاه تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت برق منطقه‌ای خوزستان منعقد شد.

این تفاهم‌نامه به منظور گسترش همکاری‌های دوجانبه میان دانشگاه شهیدت چمران اهواز و شرکت برق منطقه‌ای منعقد شده است.

از جمله محورهای این تفاهم‌نامه می‌توان به «همکاری‌های پژوهشی، مطالعاتی و مشاوره‌ای»، «انجام طرح‌های پژوهشی براساس اولویت‌های تحقیقاتی»، «اجرای دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی»، «انتشار مشترک آثار علمی، کتاب و...»، «بهره‌گیری از ظرفیت اعضای هیئت‌علمی دانشگاه در قالب فرصت مطالعاتی» و... اشاره کرد.

 

آدرس کوتاه :