دکتر برازنده: موزه‌ی علم و طبیعت دانشگاه میزبان بیش از 30 هزار نفر بازدیدکننده در هفته‌ی پژوهش سال 1398

دکتر برازنده: موزه‌ی علم و طبیعت دانشگاه میزبان بیش از 30 هزار نفر بازدیدکننده در هفته‌ی پژوهش سال 1398


/هفته‌ی پژوهش و فناوری/

دکتر برازنده: موزه‌ی علم و طبیعت دانشگاه میزبان بیش از 30 هزار نفر بازدیدکننده در هفته‌ی پژوهش سال 1398

 

 

رئیس موزه علم و طبیعت دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: در هفته‌ی پژوهش و فناوری سال 1398 این موزه میزبان بیش از 30 هزار نفر دانشجو، دانش‌آموز، استاد، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مسئول استانی و کشوری و کارشناسان مجموعه‌های آموزش عالی، آموزش پرورش و... بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر بیژن برازنده به مناسبت هفته‌ی پژوهش و فناوری، اظهار کرد: خوشبختانه توانسته‌ایم در ارتباط با مدیران آموزش‌وپرورش استان خوزستان همکاری دوسویه‌ای در حوزه‌های علمی، آموزشی، پرورشی، هنری و... داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، بیان کرد: تشکیل کلاس‌های عملی تشریح و آسیب‌شناسی بافت‌های بدن انسان و آموزش علوم پزشکی برای 39 گروه از دانشجویان و دانش‌آموزان، تشکیل کلاس‌های نظری فیزیک کلاسیک و مدرن برای 28 گروه از دانشجویان و دانش‌آموزان، برگزاری کلاس‌های مرتبط با محیط زیست و تاکسیدرمی حیوانات برای 11 گروه از دانشجویان و دانش‌آموزان، تشکیل کلاس‌های نظری و عملی مرتبط با پتینه‌کاری و دیوراماسازی برای هشت گروه از دانشجویان استان از برنامه‌هایی است که تا پیش از شیوع بیماری کرونا در این موزه انجام شده است.

رئیس موزه علم و طبیعت دانشگاه شهید چمران اهواز همچنین از تشکیل کلاس‌های نظری و عملی تخصصی مرتبط با علوم پزشکی، پیراپزشکی، دندان‌پزشکی، داروشناسی، سم‌شناسی، خون‌شناسی، ویروس‌شناسی، باکتری‌شناسی، قارچ‌شناسی، انگل‌شناسی، جنین‌شناسی، بافت‌شناسی، اسکلت‌سازی، میکروب‌شناسی، فیزیولوژی، ژنتیک، قلب و عروق، بیماری‌های زمینه‌ای، بیماری‌های بدخیم، بیماری‌های سیستم ایمنی، بیماری‌های واگیر، بیماری‌های ژنی، بیماری‌های اتوایمیون، انواع مواد بهداشتی، ضدعفونی‌کننده‌ها، آشنایی با اصول کار انواع وسایل ثبت علائم پزشکی (Mamo - X Ray – Sono – CT Scan - MRI  - ترموگرافی – توموگرافی – PAP  و وسایل آزمایشگاهی) در موزه علم و طبیعت دانشگاه شهید چمران اهواز خبر داد.

برازنده خاطرنشان کرد: تشکیل کلاس‌ها و انجام آزمایش‌های عملی مرتبط با فیزیک کلاسیک و مدرن ( قوانین کلاسیک نیروی جاذبه، مکانیک، سیالات، شتاب، سرعت، عمل و عکس‌العمل، نیرو، کار، توان، انرژی، ژول، گرما، آینه‌ها، منشور و... و قوانین فیزیک مدرن از جمله واکنش‌های اتمی، زیر اتمی، کوانتوم، الکترومغناطیس، فوتون، لیزر، امواج مادون ‌قرمز، امواج ماوراءبنفش، امواج مافوق صوت، گرانش، جرم، ماده، قوانین تسلا، نسبیت خاص، نسبیت عام، ارتعاشات، نوسان‌ها، پارازیت‌گیر، اسکن‌ها، کریستال‌ها، مغناطیس، الکتریسیته فشارقوی،  واندوگراف و... ) از دیگر برنامه‌های این موزه است که تا پیش از شیوع بیماری کرونا برگزارشده است.

وی از ادامه کار بر روی پروژه‌ی آمارگیری جامع و دقیق کل نمونه‌های جانوری و گیاهی این موزه و ثبت رایانه‌ای آن‌ خبر داد و بیان کرد: همچنین ادامه پروژه‌ی ساخت دستگاه القای حس بی‌وزنی و تجربه عملی درک حسی و جسمی تغییرات گرانش در مکان‌های مختلف و درک با وضعیت فضانوردان در فضا نیز در حال انجام است.

رئیس موزه علم و طبیعت دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: ساخت دستگاه تولید امواج ایستاده‌ی صوتی با تولید دامنه‌ی متغیر دسیبل‌ها و هرتزهای مختلف، ساخت دستگاه تولید امواج ایستاده‌ی آتشین با تولید دامنه‌ی متغیر دسیبل‌ها و هرتزهای مختلف و ساخت دستگاه مرئی‌کردن و درک اثر تغییرات تدریجی و هجومی ارتعاش و هرتز  بر روی کلیه‌ی ذرات هستی، ساخت دستگاه متمرکز‌کننده امواج خروجی قلب و تأثیر قابل‌رؤیت آن‌ها بر روی اشیای معلق پس از اسکن و دادن توانایی‌های خاص تمرکزی به فرد از دیگر پروژه‌های در دست اقدام در موزه علم و طبیعت دانشگاه است.

برازنده همچنین از ادامه پروژه‌ی ساخت دستگاه جذب و آنالیز امواج بتا و گامای مغز و QRST قلب برای تبدیل آن به امواج الکترومغناطیس و انجام پدیده Telekinesis و  Psychokinesis   (حرکت دادن، راه انداختن یا روشن کردن یک وسیله فقط با استفاده از تمرکز قوی و امواج بدن«مغز، قلب و ...») و تأثیر قابل‌رویت این امواج تقویت‌شده بر روی دستگاه‌های برقی بدون دخالت برق و باطری پس از اسکن‌های ویژه و انتقال توانایی‌های خاص تمرکزی به فرد، در دست اقدام است. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: از زمان شیوع بیماری کرونا تلاش کردیم برخی خدمات از جمله کمک‌رسانی به افراد و خانواده‌های بی‌بضاعت و حاشیه‌نشین شهرها و مناطق مختلف استان خوزستان را انجام دهیم و با مشاوره‌ و آگاه کردن افراد در خصوص چگونگی مصرف انواع مکل‌های مؤثر دارویی و روش‌های صحیح مصرف مواد غذایی و آشنایی با استفاده از انواع مواد ضدعفونی‌کننده و عایق‌های حفاظتی در قطع زنجیره شیوع بیماری مؤثر باشیم. 

 

  

 

آدرس کوتاه :