معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بر ضرورت انجام پژوهش‌های کاربردی تأکید کرد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بر ضرورت انجام پژوهش‌های کاربردی تأکید کرد


در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه در سال 1399:

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بر ضرورت انجام پژوهش‌های کاربردی تأکید کرد

 

 

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز بر ضرورت انجام پژوهش‌های کاربردی در نظام جدید آموزش عالی کشور، تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی حقیقی امروز یک‌شنبه 30 آذرماه در آیین تجلیل حضوری از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه که در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به حرکت آموزش عالی کشور و تأکید بر لزوم انجام پژوهش‌های کاربردی،  به زودی شاهد تحولاتی در رتبه‌بندی و سطح‌بندی دانشگاه‌ها خواهیم بود که ارتباط با جامعه و صنعت از مهم‌ترین ملاک‌های ارزیابی دانشگاه‌ها خواهد بود.

وی بیان کرد: در حوزه‌ی پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز مأموریت‌های ویژه‌ای تعریف‌شده است که بخشی از این مأموریت به انتشارت مقالات کیفی اختصاص دارد زیرا تمامی نظام‌های رتبه‌بندی ملی و بین‌المللی بر انجام مقالات و ارجاعات تأکید دارند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های دانشگاه در سال‌های اخیر تقویت ارتباط با جامعه صنعت است که خوشبختانه توانسته‌ایم در این حوزه قراردادهای پژوهشی مهمی را در تمامی دانشکده‌ها با دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی استان منعقد کنیم.

حقیقی، عنوان کرد: برای توسعه و پیشرفت راهی جز حرکت در مسیر تبدیل شدن به دانشگاه‌های نسل سه و ارتباط با جامعه و صنعت نداریم و دانشگاه شهید چمران اهواز توانسته است به‌خوبی در این مسیرگام بردارد.

وی تأکید کرد: در حوزه فعالیت‌های پژوهشی، کارآفرینی و توسعه مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان جزو برنامه‌های مهم دانشگاه است.

گفتنی است در این آیین دکتر علیرضا جلیلی‌فر، استاد گروه زبان انگلیسی از دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر حسین ملتفت، استادیار گروه علوم اجتماعی از دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی و دکتر کیومرث بشلیده، استاد گروه روانشناسی از دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی به‌عنوان پژوهشگر برگزیده در محور علوم انسانی تقدیر شد.

همچنین از دکتر حسین معتمدی، استاد گروه زیست‌شناسی از دانشکده علوم، دکتر احسان شاکرزاده، دانشیار گروه شیمی از دانشکده علوم و دکتر فریبرز آذرپناه استاد گروه ریاضی از دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر به عنوان پژوهشگر برگزیده در محور علوم پایه تجلیل به عمل آمد.

در محور دامپزشکی نیز دکتر مجتبی علیشاهی و دکتر رحیم پیغان استادان گروه علوم درمانگاهی دانشکده دامپزشکی به عنوان پژوهشگران و فناوران برتر سال ۱۳۹۹ تقدیر شدند

دکتر سعید برومندنسب استاد گروه آبیاری و زهکشی از دانشکده مهندسی علوم آب و محیط زیست و دکتر نعیمه عنایتی ضمیر دانشیار گروه خاکشناسی از دانشکده کشاورزی پژوهشگر برگزیده در محور کشاورزی شدند که با اهدای لوح تقدیر از آن‌ها تقدیر شد.

دکتر خلیل رنجبر استاد گروه مهندسی مواد از دانشکده مهندسی، دکتر محمد سروش دانشیار گروه برق از دانشکده مهندسی و دکتر ‌آرش ادیب استاد گروه عمران- محیط زیست از دانشکده مهندسی عمران و معماری پژوهشگران برگزیده در محور فنی مهندسی بودند که از آن‌ها تقدیر به عمل آمد.

از دکتر علیرضا زراسوندی استاد گروه زمین‌شناسی از دانشکده علوم زمین  به عنوان پژوهشگر برگزیده در محور فعال‌ترین عضو هیئت علمی در تعاملات بین‌المللی، دکتر حسن فرازمند دانشیار گروه علوم اقتصادی از دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی پژوهشگر برگزیده در محور پژوهش‌های کاربردی و فناورانه و دکتر سید جعفر حجازی استادیار گروه عمران از دانشکده مهندسی عمران و معماری به عنوان پژوهشگر برگزیده در محور پژوهش‌های کاربردی و فناورانه تجلیل شد.

در این آیین دکتر محمد کوتی استاد بازنشسته‌ی گروه شیمی - دانشکده علوم به عنوان پژوهشگر پیشکسوت دانشگاه شهید چمران اهواز، معرفی و تقدیر شد.

همچنین دکتر سید محمد صفی‌الدین اردبیلی استادیار گروه مهندسی بیوسیستم از دانشکده کشاورزی نیز به عنوان پژوهشگر برگزیده‌ی بسیجی و علی بوعذار مدیرعامل شرکت صنعت آفرین اسپرلوس شرکت فناور برتر مرکز رشد دانشگاه معرفی و تجلیل شدند.

همچنین از دکتر ناهید پوررضا و دکتر حمید محمدصدیقی به عنوان دانشمندان دو درصد برتر جهان براساس استنادات به کل مقالات و دکتر محمد کوتی، دکتر امین رضا نقره آبادی و دکتر غلامرضا اکبری زاده به عنوان دانشمندان دو درصد برتر جهان براساس میزان استنادات سال ۲۰۱۹ تجلیل به عمل آمد.

 

آدرس کوتاه :